Son Yazılar
Yükleniyor...
Anasayfa » » Yeni Şampiyon Illaoi

Yeni Şampiyon Illaoi

Çoğu şampiyon, çatışmalara kılıç, silah, büyü veya ne bulursa onu getirir; ama Illaoi, Vadi’ye ilah getiriyor. Yeni ezergeçerlerden biri olan Ruhani Rehber, inanılmaz bir alan hakimiyeti sağlayan dokunaçlarla, koridorunda tek başına ağır ama etkili bir şampiyon. Çatışma başlatmak için gereken alışılmış mesafe kapatma özelliklerine sahip olmasa da, uzaktaki zayıf şampiyonların ruhlarını çekip ilahı Nagakaburos’a hizmet edecek bir kabuk haline getirebiliyor.

PASİF: YAŞLI TANRININ ELÇİSİ

Illaoi belli aralıklarla yakındaki bir duvarda bir dokunaç çıkarır. Dokunaçlar, Illaoi’nin yetenekleri ile etkileşime geçer ve öldürülene ya da bir dakika hareketsiz kalana dek varlığını korur.

KORİDOR SAFHASI

Güçlü ama nispeten yavaş olan Illaoi’nin, özellikle oyunun başlarında yetenekleri konusunda dikkatli olması gerekiyor. Yaşlı Tanrının Elçisi ile çağırdığı dokunaçlar sağlam hasar veriyor vermesine ama ilerlememeleri, Ilaoi’nin sabit bir noktada kaldığında daha güçlü hale gelmesi anlamına geliyor. Ayrıca Illaoi, dokunaçları ve yetenekleri – özellikle de Dokunaç Darbesi - sayesinde verdiği muazzam alan hasarıyla minyonları rakip kulelere kolayca itebiliyor. Bu noktada Illaoi’nin gayet uyanık olması gerekiyor: fazla ileri giderse dokunaçlarının verebileceği ilave hasardan yararlanamaz ve rakip baskınlarına karşı nispeten savunmasız kalır. Illaoi’nin dayanıklı olduğuna şüphe yok; ama ters bir konumda yakalanırsa, rakip saldırılarına karşı ayakta kalmasını sağlayacak pek az şey var; yani can ve direnç değerleri ile dokunaç darbelerinden gelen iyileştirme etkisi. 


Çatışma sırasında iyi konum alırsa çok can acıtır. Illaoi, Sille Tokat ve Dokunaç Darbesi ile yıprattığı rakibi dokunaçların menziline getirerek perişan eder. Illaoi’yi uzak mesafeden dürtüp yakın dövüş tehlikesinden uzak kalan menzilli rakipler ise biraz daha zorludur. Gel gelelim rakibinin ruhunu çalmayı başaran Illaoi’nin karşısında onlar da cezasını bulur. Ruh Sınavı şartları eşitleyerek bedeni güvenli bir mesafede olan hedefin can göstergesine etki etmesini sağlar. Rakibin ruhunu öldürmek koridorda ormancı baskınına benzer bir etki yaratır; Illaoi’nin ruhunu katlettiği rakip, Nagakabouros’un hizmetinde bir kabuk haline gelir ve dokunaçlı bir sınavdan geçer.
Bu Yazıyı Beğen-Paylaş :

1 yorum:

Öne Çıkan Yayın

League of Legends Script

Popüler Yayınlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. league of legends kod - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger