Son Yazılar
Yükleniyor...
Anasayfa » » 5.22 Yama Notları

5.22 Yama Notları

             
          Yama ile ilgili sorun mu yaşıyorsun? Yardım almak için bu bağlantıya tıkla!

Internet sitelerinde gördünüz, bloglarda okudunuz, duyurularda birçok kez duydunuz ve sonunda o an geldi! Sezon Öncesi Dönem burada!

Peki bu sene bizleri neler bekliyor? Dürüst olmak gerekirse her şeyden biraz, ortaya karışık. En büyük amacımız; her League of Legends maçının sizlerde emsalsiz duygular yaratması ve bunun için de, yaptığınız tercihlerin gerçekten sonuçlarının olacağı bir yol seçtik. Seçtiğiniz şampiyondan, tıkladığınız kabiliyete; hatta aldığınız eşyaya kadar 2016, mantıklı kararların yılı olacak.

Aşağı koridor oyuncularını özellikle ilgilendiren 6 nişancı güncellemesinden bahsedeceğiz. Bu güncellemeler, söz konusu nişancıların aslında kimliklerini bulmaları açısından önem taşımakta. Aşağıdaki notlarda detayları okuyabilirsiniz ama ipucu vermek gerekirse; Graves'e, saldırı menzilinizin gerektirdiğinden fazla yaklaşmak artık çok da mantıklı bir karar olmayacak. Yeni eşyaların da katkıda bulunacağı farklı oyun tarzları (Kuşatma mı istiyorum? Koridor ittirmek? Düello?) nişancı oyuncularımız tarafından keşfedilmeyi bekliyor!

Yeni oyuncaklara kavuşan tek rol nişancı değil. Farklı başlangıç eşyaları ve kabiliyetler sayesinde bütün roller bu pastadan payını alacak. Görüş totemleri dükkândan kalkarken; Keşiftaşı pek leziz geliştirme yöntemlerine sahip olacak. Orman biraz daha kolaylaşırken; Vadi'nin Alameti isimli bir hiçlik yengeci, sert görünüşüyle Baron havuzunu oyunun erken dönemlerinde ele geçiriyor olacak... ki bunlar daha başlangıç!

Gitmeden önce şunu da ekleyelim: Bu süreçte öğrenmek, denemek, bildiğinizi yeniden gözden geçirmek ve kendinizi istediğiniz şekilde ifade etmekte fayda var. Yeni eşya düzenlerinin, kompozisyonların hatta bildiklerinizin sınırını zorlayıp, potansiyelinizin ne olduğunu görebilmek için deneme yapmaktan asla çekinmeyin. Kim bilir? Belki kendinizi bile şaşırtabilirsiniz!

Kuleler yıkılırken, nişancılar terör estirirken, ziynetleriniz otomatik gelişirken ve Vadi'nin Alameti'yle savaşta ölürken, dükkânda "Bu eşya ne işe yarar?" diye düşündüğünüz sırada, aşağı koridordan yardım işareti gelirken...

Bunların tek bir anlamı olabilir: Sezon Öncesi Dönem'e hoş geldiniz!

devamı için
Bu Yazıyı Beğen-Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

League of Legends Script

Popüler Yayınlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. league of legends kod - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger