Son Yazılar
Yükleniyor...
Anasayfa » » League Of Legends rp kod

League Of Legends rp kod




Dünya'nın önde gelen içecek firmalarından Coca Cola ve League Of Legends ortak bir anlaşmaya imza attılar, artık her Coca Cola Zer açma halkasından anından 20 RP kazanıyorsunuz haberimizin devamında bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz.


Dünyanın en çok oıynanan ve ülkemizdede binlerce hayran kitlesi olan LOL isimli oyun ve içecek devi Coca Cola yaptıkları anlaşma gereği artık tüm Coca Cola Zero açma halkalarının altındaki kod sayesinde oyun içersinde anında 20 RP kazanabiliceklersiniz, bu RP (Riot Points)'ler sayesinde kahramanlarınızı açabilir yada görünüşlerini değiştirebilirsiniz.

SON ZAMANLARIN EN POPÜLER OYUNU LEAGUE OF LEGENDS
Büyüyen oyun sektöründe ki en büyük pay tabikide oyun firmalarının çıkarmış oldukları zevkli bir o kadarda rekabetçi oyunlar, ülkemizde ve dünya geleninde en çok online (çevrimiçi) oyuncuya sahip olan League Of Legends isimli bilgisayar oyununun yapılan ilk dünya şampiyonasını sadece 2.000 kişi seyrederken 2014 yılında gerçekleştirilen şampiyonayı tam 20 milyondan fazla insan seyretti ve turnuvanın sonunda kazanan takıma 1 Milyon Dolar turvuna ödülü verild

League Of Legend Nedir?
League of Legends tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrim içi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur.

DİPNOT:KULLANILMIŞ İSE BİLGİ VERİN UYGUN ZAMANDA GÜNCELLEYELİM!!!kod:WWEZVULK7R36T6
Bu Yazıyı Beğen-Paylaş :

1 yorum:

Öne Çıkan Yayın

League of Legends Script

Popüler Yayınlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. league of legends kod - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger