Son Yazılar
Yükleniyor...
Anasayfa » » Cadı Nidalee skin kod

Cadı Nidalee skin kod

Efsaneye göre:


                             Büyük Duvar'ın güneyindeki harap ve tehlikeli topraklarda değil şampiyonlar, doğru düzgün insan bile bulunmaz. O dünyanın büyük kısmı, özellikle de gizemli Kumungu Ormanı, geçmişte yaşanan Rün Savaşları'nın derin izlerini hala taşır. Bu tuhaf yerlerde, uğruna çok kişinin yaralanmayı hatta ölümü göze aldığı, çoktan unutulmuş hazineler vardır. Nidalee olarak tanınan şampiyon, hazine arayan ailesiyle beraber sık, yağmur ormanlarında kaybolduğunda daha küçücük bir kızdı. Orman acımasızdı ve küçük kız, ne olduğu bilinmeyen, acımasız bir hastalığın kurbanı olan ailesinin son günlerinde can çekişmelerine tanık oldu.

Bir çocuğun bu yaşanmaz ormanda tek başına hayatta kalması olanaksız olsa da, o bunu başardı. Çocuksu masumiyeti ve neyse ki saf oluşuyla orman yaratıklarına kendini sevdirdi. Bir puma ailesi onu aralarına alıp, kendi yavrularıymış gibi yetişirdi. Büyüme çağında, sık ormanın ham sihrini her nasılsa emince, hem insan bedeninin hem de kedi tavırlarının ötesine evrildi. Hayatının dönüm noktası olacak günde, Noxus'lu bir grup oduncunun parçalanmış cesetlerinin başında dururken, ormanları hem Demacia'dan hem de Noxus'tan korumak ve League of Legends'da (Efsaneler Ligi) savaşmak için için sözde medeni dünyaya yeniden katılmaya karar verdi.

Nidalee dövüşmeyi, dişiyle pençesiyle vahşice kapışmayı kedi ailesinden öğrendi. Kedice tavırları sizi kendine çekebilir ama, şirin bir pisicik olmadığını sakın unutmayın

Kod:REP-TR-20-GLEW3DFSAU4MKNEQ
Bu Yazıyı Beğen-Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

League of Legends Script

Popüler Yayınlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. league of legends kod - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger